De Boer Heeg

Snelle prijsindicatie? Klik hier! Offerte aanvragen? Klik hier

Tankbouw

Tankbouw in de food industrie

De tankbouw is een sector die zich op diverse disciplines richt. De leek zal wellicht meteen aan de opslag van brandstof denken, maar tankbouw wordt voor veel meer bedrijfstakken gebruikt. Water en voedingsmiddelen worden ook in tanks opgeslagen, evenals grondstoffen voor de productie van allerlei half- en eindfabricaten. Doordat tanks voor zoveel verschillende toepassingen worden gebruikt is de fabricage ervan een proces dat alle aandacht verdient.

Tankbouw wordt onder meer toegepast in de voedselindustrie. Voor de food sector bouwt De Boer Heeg tanks voor diverse toepassingen. Het gaat daarbij niet alleen om opslag maar ook om het bouwen van tanks voor het productieproces. De belasting van deze tanks is vaak erg hoog. Er is in de meeste gevallen sprake van een 24/7 productieproces waar hoge eisen aan worden gesteld, mede vanwege de voedselveiligheidsregels waar aan moet worden voldaan. U kunt rekenen op onze deskundigheid als het gaat om het bouwen van opslagtanks en drukvaten die deze hoge eisen met vlot gemak aan kunnen.

Tankbouw voor de chemische sector

De Boer Heeg houdt zich ook bezig met tankbouw voor de chemische sector. Voor de opslag van brandstoffen en andere chemische stoffen die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de tank kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. Met onze ruime expertise sinds 1999 hebben wij een passende oplossing voor praktisch iedere toepassing.

Wilt u een betrouwbare tank voor iedere toepassing?

Als u op zoek bent naar een op maat gemaakte tank voor gebruik binnen uw bedrijf dan bent u bij De Boer Heeg aan het juiste adres. Wij ontvangen graag uw vrijblijvende offerteaanvraag voor tankbouw op maat. U bereikt ons via telefoonnummer 0515 – 726 140, ook voor het beantwoorden van al uw vragen. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Vraag een offerte aan

Onze klanten

Damen Shipyards

U zoekt een specialist in tankbouw?