De Boer Heeg

Missie, visie en kernwaarden

De Boer Heeg

Onze missie

Het is onze missie om een betrouwbaar en optimaal productieproces te garanderen voor onze klanten. Met als output producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een redelijke kostprijs. Dit doen wij door ons te blijven ontwikkelen en professionaliseren, door het naleven van onze kernwaarden en door met onze klanten af te stemmen.

De Boer Heeg

Onze visie

De Boer Heeg wil toonaangevend zijn als vervaardiger van complexe apparaten, drukvaten, leidingwerk en tanks van hoog gelegeerd materiaal. Om dit te bereiken blijven wij onze vakkennis, ervaring en hoge kwaliteitsniveau inzetten voor het leveren van een relevante bijdrage.

Een bijdrage die volgens ons noodzakelijk is, gezien de procesindustrie voor de uitdaging staat om met deels verouderde installaties de aansluiting te vinden bij de razendsnelle technologische ontwikkelingen en steeds hogere eisen. Dit geldt op het gebied van duurzaamheid, efficiëntie en het leveren van toegevoegde waarde.

De Boer Heeg

Onze kernwaarden

Authenticiteit

Wij zijn een familiebedrijf en begaan met onze medewerkers. Ons team bestaat uit relatief jonge, ambitieuze vakmensen. Het overgrote deel van onze medewerkers is zeer ervaren, kundig en ruim gecertificeerd. Instromers bieden wij graag kansen. Door werk- en leertrajecten dragen wij het vak aan hen over. De interne opleiding en certificering maken hen tot vak volwassen apparatenbouwers & lassers.

Vakmanschap

Wij willen uitblinken in ons werk. Daarom zijn wij specialisten in het verwerken van staal tot hooggelegeerd staal, nikkellegeringen en titanium. Wij vervaardigen deze tot tanks, apparaten en leidingwerk. Hoe complexer het project, des te groter ons enthousiasme en ambitie om dit werk tot een goed einde te brengen. De Boer Heeg is gecertificeerd voor de meest gangbare lasprocessen volgens de Euronorm en ASME code. Zowel bij de productie als in de montage werken wij vakkundig en efficiënt.

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?