De Boer Heeg

Portfolio

Roestvast vertrouwen in hooggelegeerd materiaal

De Boer Heeg B.V. is opgericht in 1999 toen de familie de Boer zich begon te specialiseren in het lassen van roestvast staal. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een volwassen apparatenbouwer waar meer dan twintig mensen werken. Onze twee 8 meter hoge productiehallen beslaan een oppervlakte van 3800 m2 en beschikken over respectievelijk 40 en 32 ton aan hijscapaciteit. Dit stelt ons in staat om tanks te bouwen tot een diameter van 6200 mm. Door de jaren heen hebben we onze kwaliteitsdienst vorm gegeven en de volgende certificeringen behaald:

  • EN ISO:9001:2015
  • EN ISO 3834:2:2021
  • ASME Certification Mark with U Designator (U-stamp)
  • DNV Workshop approval

Onze missie

Het is onze missie om een betrouwbaar en optimaal productieproces te garanderen voor onze klanten. Met als output producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een redelijke kostprijs. Dit doen wij door ons te blijven ontwikkelen en professionaliseren, door het naleven van onze kernwaarden en door met onze klanten af te stemmen.

Kwaliteit

Wanneer wij voor u apparatuur, drukvaten of tanks bouwen streven wij naar de hoogste kwaliteit. Zowel in het ontwerp, het materiaal advies als ook het productie proces.

Daarbij is onze specialiteit de fabricage van complexe apparatuur en dikwandige drukvaten. Drukapparatuur vervaardigen wij conform de eisen van lokale wetgeving. Het ontwerp is dan ook gestoeld op erkende ontwerpnormen waarvan de EN13445 of de ASME VIII BPVC een voorbeeld zijn. Ook installatie, reparatie en onderhoud op locatie behoren tot onze dienstverlening.

Klantvragen

Wij werken op basis van de wensen en eisen van onze klanten. Dat betekent dat wij op aanvraag maatwerk leveren. Meestal vallen de vragen van klanten in één van de volgende categorieën:

  • De klant levert complete tekeningen inclusief technische data. Op basis van deze tekeningen kopen wij de benodigde materialen in en starten wij met de productie.
  • Met behulp van een datasheet, ontwerptekening, P&ID of schets gaan we in gesprek met onze klant. Vervolgens zorgen wij voor de engineering, materiaal selectie, berekeningen, etc.
  • Een bedrijf of projectontwikkelaar heeft een concept en wenst een beter beeld te krijgen van de technische mogelijkheden en specificaties

Elke route om het gewenste eindresultaat te bereiken is volledig geïntegreerd in onze organisatie. Onze kwaliteitsafdeling bewaakt het fabricageproces voor, tijdens en na afloop van uw project, en verzorgt tevens de bijbehorende fabricageboeken.