De Boer Heeg

Tevreden opdrachtgevers

scw systems

SCW Systems is een bedrijf dat werkt aan een superkritische watervergasser om op industriële schaal groen gas te produceren. Door de uitdagende proces condities (hoge druk, temperatuur, corrosieve omgeving en process medium) heeft SCW Systems een eigen installatie moeten ontwikkelen. SCW is hiervoor opzoek gegaan naar een organisatie die hierbij kon ondersteunen in de bouwwerkzaamheden. Zo zijn wij bij de Boer Heeg terecht gekomen. Door hun ervaring in de “specials” (exotische materialen), kennis op gebied van drukvaten en de keur (EN 13445/ASME), hoog niveau van vakmanschap en flexibiliteit hebben wij een prettige en succesvolle samenwerking met de Boer Heeg ervaren. Na het bouwen van de eerste installatie waren wij zo tevreden met de samenwerking dat vervolg klussen ook bij de Boer Heeg zijn vergeven, waaronder het bouwen van grote diameter hoge drukvaten in Super Duplex en 321H.

Mede dankzij de korte lijntjes met Pieter de Boer en Jacob Betten (QC) zijn meerdere projecten succesvol gerealiseerd en hebben we Nederland met elkaar een stukje duurzamer kunnen maken.

J.D. Bolwerk – Engineer

De Boer levert een goede kwaliteit voor een goede prijs. De Boer heeft middels meerdere projecten laten zien moeilijke klussen tot een goed einde te kunnen brengen. Het walswerk, lassen en bewerken beheerst De Boer uitstekend, daarbij rekening houdend met de risico’s op vormverandering, materiaalspanningen, rondheidstoleranties en groefdiepte van de producten die zij voor ons gefabriceerd hebben.

Wij hebben alle vertrouwen in het werk wat De Boer levert en zijn blij met hen als leverancier!

C. Wulfers

Royal Smilde Foods produceert salades, sauzen en quiches. Voor het schillen van aardappelen gebruiken wij een stoomschiller. Deze stoomschiller is vervangen door een nieuwe. De oude was ook gemaakt door De Boer en heeft het 22 jaar volgehouden. De nieuwe stoomschiller is van Duplex gemaakt en bevat een nieuwe techniek waardoor wij een hoger rendement halen op het schillen van de aardappelen.

De Boer konden deze twee gerepareerd worden.

De expertise van De Boer heeft ons overtuigd de beide trommels door hen na te laten bouwen middels 3D scanning in Duplex, in plaats van de inerts te bestellen bij de leverancier.

Wat ook een positieve rol speelde bij de opdrachten is de 24/7 bereikbaarheid van De Boer.

J. Koopal – Technisch Projectmanager