Zoek jij een leerbaan of stageplek én heb jij passie voor metaal & techniek? Dan is #teamdeboer op zoek naar jou! 

Wij bieden je de kans om werken en leren te combineren of om stage-ervaring op te doen. Bij De Boer Heeg B.V. bieden we een inspirerende werkomgeving waar we de handen uit de mouwen steken. Door de veelzijdigheid aan werkzaamheden wordt er volop geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk om jouw talent een werkplek te bieden, waar je prettig werkt in een veilige en gezonde werkomgeving.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf voor de vakrichtingen metaal & werktuigbouwkunde leveren we een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. De ervaring die wij de afgelopen decennia hebben opgedaan, dragen wij heel bewust over via coaching en begeleiding. Maar wij leren ook graag van jou. Wij geloven in ‘leren door te doen’ en ‘samen kom je verder’. We zijn een erkend leerbedrijf voor mbo-studenten. Daarnaast bieden wij ook zij-instromers werk- en leertrajecten aan. Zij worden intern opgeleid en gecertificeerd tot vak volwassen apparatenbouwers & lassers.

Wat bieden wij:

  • werken binnen een klein team, prettige werksfeer waarbij je direct deel uitmaakt van het team;
  • ruimte en ondersteuning voor het uitwerken van opdrachten;
  • een goed salaris bij de BBL opleiding of een stagevergoeding voor BOL studenten;
  • de mogelijkheid om mee te werken aan een volledige productie (lassen, slijpen, monteren etc.);
  • veel vertrouwen & ruimte voor eigen inbreng;
  • werkkleding en PBM’s zodat je veilig, verantwoord en herkenbaar kunt werken.

Onze ideale kandidaat:

Je bent leergierig en techniek spreekt je aan. Maar vooral heb jij zin in deze uitdaging! Je weet van aanpakken en je natuurlijke gedrevenheid en enthousiasme maken je tot een succesvolle collega binnen het team.

Heb je nog vragen of ben je direct enthousiast neem dan contact op met Simone van Wijngaarden, telefonisch via 0515 – 726 140 of via de mail simone@deboerheeg.nl

We maken graag een afspraak met je voor een kop koffie/thee op ons kantoor in Heeg!