De Boer Heeg

Snelle prijsindicatie? Klik hier! Offerte aanvragen? Klik hier

De Boer in Heeg

ONTDEK DE STERKE ONTWIKKELING
VAN DE BOER HEEG

In 1999 begint Yme de Boer als zelfstandige zonder personeel zijn gelijknamige Las- en Montagebedrijf. Een half jaar later stapt zijn zoon Pieter aan boord, om samen het bedrijf verder op te bouwen. Nu, bijna twintig jaar later, is Pieter de Boer algemeen directeur van De Boer Heeg – een naam die veel beter aansluit bij het totaal aan producten en diensten dat voor de vele opdrachtgevers wereldwijd uitgevoerd wordt.
Het bedrijf is sinds 2012 gevestigd in een nieuwe fabriek. Deze heeft een productie-oppervlakte van 1600 m2, verdeeld over twee locaties. Op deze wijze kan de verwerking van diverse materialen gescheiden blijven. Een team van 18 vakmannen, plus flexibele schil, kan zo kwalitatief zeer hoogwaardige tanks en apparaten tot 80 ton bouwen.

 • 2018
  DE BOER HEEG: VOLWAARDIGE APPARATENBOUWER

  Dit jaar heeft de Boer met met succes de ASME audit volbracht en inmiddels het zogenaamde ‘Certificate of Authorization’ (in de volksmond U stamp genoemd) kunnen toevoegen aan haar andere certificaten voor kwaliteitszorg.

  Dit Certificaat van Autorisatie is een begrip in de tank- en apparatenbouw en bestaat uit een kwaliteitsborgingssysteem gebaseerd op de ASME code.
  De Boer Heeg BV mag nu, onder geautoriseerd toezicht van Lloyd’s, drukvaten gaan bouwen in haar fabriek in Heeg, volgens de ASME Boiler and Pressure Vessel Code – Section VIII – Division 1.

  Met deze certificering kan de Boer voldoen aan de wet- en regelgeving in bijna alle Amerikaanse staten en Canadese provincies. Buiten Amerika en Canada hanteren nog eens meer dan 100 landen de ASME Code als de vereiste norm om drukvaten te bouwen.

 • 2017
  DE BOER HEEG: VOLWAARDIGE APPARATENBOUWER

  De Boer ontwikkelt zich tot een volwaardig apparatenbouwer. Las- en montagewerkzaamheden zijn uiteraard essentieel in dit proces. Maar: de bedrijfsnaam dekt niet meer het totaalpakket zoals het inmiddels geleverd wordt. Gekozen wordt voor een nieuwe, frisse en tegelijkertijd logische naam: De Boer Heeg. Alle medewerkers zijn VCA gecertificeerd en dit jaar zal ook het bedrijf gecertificeerd worden. Daarnaast staat de realisatie van de ASME certificering gepland om de groeiambities verder invulling te geven.

 • 2016
  ISO + PED CERTIFICERING

  Een belangrijke ontwikkeling voor de continuïteit van De Boer, én het vasthouden van het onderscheidende vermogen, zijn de ISO 9001 en PED certificering. Hiermee is een verdere professionaliseringsslag gemaakt: De Boer kan haar opdrachtgevers snel en efficiënt informeren bij vragen en eisen omtrent hun producten. U vindt hier meer informatie.

 • 2015
  EIGEN KWALITEITSAFDELING

  De Boer start een eigen kwaliteitsafdeling op. Twee nieuwe medewerkers.

 • 2014
  UITBREIDING TEAM

  Twee werknemers voegen zich bij het team, onder andere ter ondersteuning van de administratie.

 • 2013
  NIEUWE COLLEGA'S

  Drie nieuwe collega’s gaan aan de slag bij De Boer.

 • 2012
  NIEUW PAND AANGEKOCHT

  Het huidige pand wordt aangekocht: 7500 m2. Het is speciaal aangepast en ingericht om effectief te kunnen produceren en beschikt over 2 10-tons kranen. Nu kunnen ook grote tanks eenvoudig intern verplaatst worden. Het verwerken van koolstofstaal gebeurt op de oude locatie. Bovendien wordt het personeelsbestand in deze periode uitgebreid met acht nieuwe medewerkers.

 • 2011
  NIEUWE WERKNEMERS

  Opnieuw komen er drie werknemers in dienst.

 • 2007
  TWEEDE LOODS

  De groei van de Boer ontwikkelt zich voorspoedig. Een tweede loods en drie medewerkers worden in dienst genomen.

 • 2006
  PIETER DE BOER MEDE-EIGENAAR DE BOER HEEG

  De Boer groeit gestaag door. Pieter de Boer wordt formeel mede-eigenaar van de nieuwe B.V.

 • 2002
  STERKE GROEI

  Naast de las- en montagewerkzaamheden op locatie ontstaat bij De Boer meer en meer vraag naar het leveren van drukvaten, tanks en apparaten. Daarom wordt een loods gebouwd in Heeg, geheel gericht op productie. In deze periode groeit het klantenbestand sterk en worden steeds meer klanten bediend door de inzet van een flexibele schil (flexibele arbeidskrachten).

 • 1999
  OPRICHTING

  Las en Montagebedrijf De Boer B.V. wordt opgestart door Yme de Boer. Yme is ruim 20 jaar in een leidinggevende functie werkzaam geweest bij een apparatenbouwer en ziet kansen en uitdagingen in de markt. Na zes maanden sluit zoon Pieter aan en werken ze veelal op locatie bij klanten. Dit is tegelijk ook een belangrijk fundament voor het succes van De Boer: jarenlange ervaring opgebouwd in de branche, aangevuld met talloze las- en montage werkzaamheden op locatie. Deze ervaring wordt vandaag de dag heel bewust overgedragen via coaching en begeleiding on-the-job. Leren door te doen.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

De Boer in een oogopslag

Onze brochure

Al sinds 1999 vervaardigen wij kwalitatief hoogwaardige complexe apparaten, drukvaten en tanks van hooggelegeerd materiaal voor de procesindustrie, maakbedrijven en ingenieursbureaus. Met ons werk en onze producten zijn wij toonaangevend in onze (niche)markt. Vanuit ons motto ‘samen kom je verder’ gaan wij voor goede, sterke klantrelaties en partnerships. Bekijk onze projecten en download hier de brochure.

Download brochure

Snelle support

De Boer = 24/7 online

De Boer beschikt over een zeer volledig uitgerust montageteam van vakmensen. Zij staan 24/7 paraat om ongewenste stilstand van uw machinepark tot een minimum te beperken. Onze productieprocessen zijn zo ingericht dat er ruimte is om spoedgevallen direct op te pakken.

Spoed: 06 129 69 381
De Boer support