De Boer Heeg

Snelle prijsindicatie? Klik hier! Offerte aanvragen? Klik hier

DE BOER HEEG =

FOOD

In de food industrie worden procestanks vaak zwaar en langdurig belast. Hitte, druk, statische maar vooral ook dynamische belastingen. Het juiste ontwerp, uitvoering en de beste materiaalkeuzes spelen een erg belangrijke rol.

Afhankelijk van de toepassing worden de drukvaten en opslagtanks voor de food industrie vaak uitgevoerd in austenitisch roestvaststaal – 1.4307 (304L) of 1.4404 (316L), in super-austenitisch roestvaststaal; 1.4539 (904L) of in austenitisch-ferritisch roestvaststaal; duplex 1.4462 (S31803). In sommige gevallen zelfs ook in koolstofstaal.  Indien een vat niet alleen statisch maar ook dynamisch wordt belast wordt er zowel een mechanische als een vermoeiingsberekening uitgevoerd.

De Boer hanteert een kwaliteits-waarborgingssysteem ISO 9001:2015 waardoor gegarandeerd wordt dat de Boer de engineering, de productie en de kwaliteitsborging volledig in eigen beheer heeft en aan de gestelde eisen voldoet.

Bekijk onze projecten
de boer food

RVS Stoomschiller

Wat wij voor u kunnen betekenen?

De Boer in een oogopslag

Onze brochure

Wij vervaardigen kwalitatief hoogwaardige complexe apparaten, drukvaten en tanks van hooggelegeerd materiaal voor de procesindustrie, maakbedrijven en ingenieursbureaus. Met ons werk en onze producten zijn wij toonaangevend in onze (niche)markt. Vanuit ons motto ‘samen kom je verder’ gaan wij voor goede, sterke klantrelaties en partnerships.

Download brochure

Snelle support

De Boer = 24/7 online

De Boer beschikt over een zeer volledig uitgerust montageteam van vakmensen. Zij staan 24/7 paraat om ongewenste stilstand van uw machinepark tot een minimum te beperken. Onze productieprocessen zijn zo ingericht dat er ruimte is om spoedgevallen direct op te pakken.

Spoed: 06 129 69 381
De Boer support
gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-29562056-39');