De Boer Heeg

Snelle prijsindicatie? Klik hier! Offerte aanvragen? Klik hier

Drukvaten

Wij maken drukvaten op maat voor uw bedrijf

Drukvaten worden gebruikt in diverse industriële toepassingen. Een drukvat kan worden gevuld met lucht of met een vloeistof. Kenmerkend is dat de druk in het vat afwijkt van die van de omgeving. Hierdoor kan een productieproces op de juiste manier worden uitgevoerd. Er zijn overigens ook thuis toepassingen van drukvaten, het expansievat van de centrale verwarming is waarschijnlijk het bekendste voorbeeld, maar ook uw snelkookpan is een drukvat.

Als u drukvaten nodig heeft voor uw bedrijf dan kan De Boer Heeg deze op maat voor u maken. Als u de specificaties aan ons doorgeeft dan gaan wij direct voor u aan de slag. Als u liever eerst deskundig advies wilt over de aanschaf van een drukvat dan staan wij u natuurlijk graag bij met raad en daad. Wij produceren al vele jaren allerlei soorten vaten en tanks en kunnen u daardoor altijd van betrouwbaar advies voorzien.

Materialen voor het maken van drukvaten

Vroeger werden drukvaten gemaakt van gietijzer. Ze werden onder andere gebruikt om water te verhitten voor stoom om op die manier apparaten, treinen en boten te laten functioneren. Vandaag de dag wordt een drukvat meestal gemaakt van staal dat deskundig aan elkaar wordt gelast. Uiteraard zijn er veiligheidsvoorschriften voor het fabriceren van een drukvat zodat dit onder alle omstandigheden veilig kan worden gebruikt.

Wilt u een drukvat bestellen waar u van op aan kunt?

Een drukvat moet onder alle omstandigheden goede prestaties leveren, ook bij zeer hoge temperaturen en zware belasting. De drukvaten die door De Boer Heeg worden geproduceerd voldoen vanzelfsprekend aan onze strenge veiligheids- en productie-eisen. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier op de website. Voor al uw vragen kunt u ons ook bellen op telefoonnummer 0515 – 726 140.

Vraag een offerte aan

Onze klanten

Damen Shipyards

U zoekt een specialist in de vervaardiging van drukvaten?