De Boer Heeg

Snelle prijsindicatie? Klik hier! Offerte aanvragen? Klik hier

DE BOER HEEG =

FARMACIE

De farmaceutische industrie produceert verpakte geneesmiddelen. De nadruk bij deze tanks en apparaten ligt op de hoge kwaliteit van afwerking. Om geneesmiddelen en cosmetica te produceren gaat het immers om de gezondheid van mens en dier.

Omdat er geen enkel risico op bacterievorming mag ontstaan worden deze apparaten daarom in- en uitwendig vakkundig geslepen en hoogglans gepolijst.   

Behalve rechtstreeks aan de farmaceutische industrie levert De Boer ook aan gespecialiseerde ingenieurs of projecten bureaus die de ontwikkeling en/ of productie van hoogwaardige procesapparatuur voor hun rekening nemen. 

De Boer kan deze drukvaten in eigen beheer bouwen omdat zij gecertificeerd is volgens de Europese Richtlijn voor Drukapparatuur de PED 2014/68/EU – module H1, én omdat de Boer een kwaliteit-waarborgingssysteem ISO 9001:2015 hanteert waardoor gegarandeerd wordt dat de Boer de engineering, de productie en de kwaliteitsborging volledig in eigen beheer heeft en aan de gestelde eisen voldoet.

Bekijk onze projecten
de boer pharma

Wat wij voor u kunnen betekenen?

De Boer in een oogopslag

Onze nieuwe brochure

De Boer Heeg is gespecialiseerd in het produceren, onderhouden en repareren van drukvaten, tanks & apparaten van hooggelegeerde materialen binnen de voedingsmiddelenindustrie, chemische- en farmaceutische industrie, onshore- en energiesector.

Download brochure

Snelle support

De Boer = 24/7 online

De Boer beschikt over een zeer volledig uitgerust montageteam van vakmensen. Zij staan 24/7 paraat om ongewenste stilstand van uw machinepark tot een minimum te beperken. Daarnaast bieden wij onderhoudscontracten aan om aantasting van uw apparatuur vroegtijdig te signaleren en zonodig te herstellen.

Spoed: 06 129 69 381
De Boer support