De Boer Heeg

Snelle prijsindicatie? Klik hier! Offerte aanvragen? Klik hier

DE BOER HEEG = OLIE EN GAS

ON- en OFFSHORE

Bij de productie van onderdelen voor de on- en offshore en ook de olie & gas industrie worden vaak hoge eisen gesteld vaak volgens eigen specificatiebladen en normen. Indien de onderdelen in aanraking komen met zeewater moet rekening gehouden worden met een versnelde aantasting in de vorm van corrosie en erosie.

Gebleken is dat gewone roestvast staalsoorten of (super-) duplex niet voldoende bestand zijn tegen langdurige blootstelling aan zeewater. Onderdelen als kranen, leidingen, afsluiters, sprinklernozzles van brandblussystemen en andere onderdelen bestemd voor de on- en offshore / olie- en gasindustrie worden daarom tegenwoordig bijna alleen nog gemaakt van titanium.

Titaniumlegeringen zijn sterk, licht, bestand tegen extreme temperatuurschommelingen en zeer corrosiebestendig. Dit maakt het materiaal bijzonder geschikt voor gebruik in de de nabijheid van zeewater.

De Boer maakt zeer geregeld producten voor toeleveranciers in de on- en offshore / olie- en gasindustrie. Deze leveranciers stellen hoge eisen en komen vaak met hun eigen specifieke eisen. Inmiddels is de Boer specialist in de productie van dergelijke onderdelen en kan zij voldoen aan de strengste eisen en normen.

De Boer hanteert een kwaliteit-waarborgingssysteem ISO 9001:2015 waardoor gegarandeerd wordt dat De Boer de engineering, de productie en de kwaliteitsborging volledig in eigen beheer heeft en aan de gestelde eisen voldoet.

Bekijk onze projecten
On offshore

Titanium sluisdeur cilinders

Wat wij voor u kunnen betekenen?

De Boer in een oogopslag

Onze brochure

Wij vervaardigen kwalitatief hoogwaardige complexe apparaten, drukvaten en tanks van hooggelegeerd materiaal voor de procesindustrie, maakbedrijven en ingenieursbureaus. Met ons werk en onze producten zijn wij toonaangevend in onze (niche)markt. Vanuit ons motto ‘samen kom je verder’ gaan wij voor goede, sterke klantrelaties en partnerships.

Download brochure

Snelle support

De Boer = 24/7 online

De Boer beschikt over een zeer volledig uitgerust montageteam van vakmensen. Zij staan 24/7 paraat om ongewenste stilstand van uw machinepark tot een minimum te beperken. Onze productieprocessen zijn zo ingericht dat er ruimte is om spoedgevallen direct op te pakken.

Spoed: 06 129 69 381
De Boer support
gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-29562056-39');