De Boer Heeg
It Butlân 4 - 8621 DV Heeg | (0031) 515 726 140 | info@deboerheeg.nl

Blijf op de hoogte van onze projecten. Volg ons via Volg ons via LinkedIn

Snelle prijsindicatie? Klik hier!
Offerte aanvragen? Klik hier

DE BOER HEEG

ONZE MISSIE

Wij vervaardigen kwalitatief hoogwaardige complexe apparaten, drukvaten en tanks van hooggelegeerd materiaal voor de procesindustrie, maakbedrijven en ingenieursbureaus. Met ons werk en onze producten zijn wij toonaangevend in onze (niche)markt. Vanuit ons motto ‘samen kom je verder’ gaan wij voor goede, sterke klantrelaties en partnerships.

Meer info
De Boer support

DE BOER HEEG

ONZE VISIE

De procesindustrie staat voor de uitdaging om met deels verouderde installaties de aansluiting te vinden bij de razendsnelle technologische ontwikkelingen en steeds hogere eisen die gesteld worden o.g.v. duurzaamheid, efficiëntie & het leveren van toegevoegde waarde. De Boer wil toonaangevend zijn als vervaardiger van complexe apparaten, drukvaten en tanks van hooggelegeerd materiaal door haar vakkennis, ervaring en hoge kwaliteitsniveau in te zetten om zo een relevante bijdrage te leveren.

DE BOER HEEG

ONZE KERNWAARDEN

Authentiek

Wij zijn een familiebedrijf en begaan met onze medewerkers. Ons team bestaat uit jonge, ambitieuze vakmensen. Het overgrote deel van onze medewerkers is zeer ervaren, kundig en ruim gecertificeerd. Ook bieden wij instromers werk- en leertrajecten om het vak te leren en worden zij intern opgeleid en gecertificeerd tot vakvolwassen lassers.

Specialist

Onze kernkwaliteit is het verwerken van staal tot hooggelegeerd staal, nikkellegeringen, titanium en aluminium tot tanks, apparaten en leidingwerk. Hoe complexer het project, des te groter ons enthousiasme en ambitie om dit werk tot een goed einde te brengen. De Boer is gecertificeerd voor de meest gangbare lasprocessen volgens de Euronorm en ASME code. Zowel bij de productie als in de montage werken wij vakkundig en efficiënt. De Boer beschikt over een eigen kwaliteitsdienst die interne controles uitvoert, de volledige einddocumentatie verzorgt en contact onderhoudt met de klant.

Klantgericht

Om in geval van (spoed-) reparaties snel en effectief te kunnen handelen beschikken wij over drie volledig uitgeruste serviceteams. Onze gecertificeerde lassers en monteurs kunnen hierdoor binnen 12 uur op locatie aanwezig zijn. Naast deze service in de Benelux, zijn wij ook wereldwijd snel ter plaatse op uw productielocaties. Laat u gerust informeren. Met onze kennis en ervaring kunnen wij onze klant snel helpen bij het oplossen van het probleem dat de ongeplande stilstand van de productie heeft veroorzaakt.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

De Boer in een oogopslag

Onze nieuwe brochure

De Boer Heeg is gespecialiseerd in het produceren, onderhouden en repareren van drukvaten, tanks & apparaten van hooggelegeerde materialen binnen de voedingsmiddelenindustrie, chemische- en farmaceutische industrie, onshore- en energiesector.

Download brochure

Snelle support

De Boer = 24/7 online

De Boer beschikt over een zeer volledig uitgerust montageteam van vakmensen. Zij staan 24/7 paraat om ongewenste stilstand van uw machinepark tot een minimum te beperken. Daarnaast bieden wij onderhoudscontracten aan om aantasting van uw apparatuur vroegtijdig te signaleren en zonodig te herstellen.

Spoed: 06 129 69 381
De Boer support