De Boer Heeg

Snelle prijsindicatie? Klik hier! Offerte aanvragen? Klik hier

Chemische industrie

Warmtewisselaar

De Boer is gespecialiseerd in de bouw van apparaten voor de procesindustrie, zoals de olie- en gas verwerkende industrie, (petro-)chemie en de zoutindustrie.

Hiervoor kiezen we altijd de meest geschikte lasmethodes en materialen. De Boer beschikt over een verscheidenheid aan lasmethodekwalificaties en ook onze lassers zijn breed gekwalificeerd vlg. zowel de Euronorm als de ASME code.

Een mooi voorbeeld hiervoor is deze warmtewisselaar met een totaal gewicht van 45 ton.

De romp van deze warmtewisselaar is gebouwd van staal, de kegels van Monel, de pijpplaten van Inconel en de 5200 pijpen zijn van Titanium. 

Voor- en met producenten in de procesindustrie fabriceren wij drukvaten, tanks en apparaten van hooggelegeerde materialen.

Wij verstaan onder de procesindustrie productiebedrijven in de chemie, food, olie & gas en on- & offshore. U, onze klant, bepaalt de samenwerkingsvorm. Van ontwerp tot levering, op basis van aangeleverde tekening of in samenwerking met uw partners: er zijn diverse opties mogelijk. Onze jarenlange ervaring, vakkennis en specialisme in met name de food & chemie industrie zorgt voor tevreden klanten.

Ons klantenbestand bestaat uit een aantal maakbedrijven zoals onderzoeksinstituten of testomgevingen, waarvoor wij klantspecifieke halffabricaten produceren.

U kunt daarbij denken aan drukvaten die afgemonteerd worden door de eindklant. Intensieve samenwerking en duidelijke afspraken om te komen tot het gewenste product staan hierin centraal.

In samenwerking met ingenieursbureaus fabriceren wij drukvaten, tanks en apparaten, van ontwerp tot levering.

Deze samenwerking passen we toe voor zowel onze eigen klanten als voor klanten van de ingenieursbureaus. Onze vakkennis en expertise zetten wij hierbij veelvuldig in om te komen tot het beste resultaat voor de eindgebruiker.