De Boer Heeg

Snelle prijsindicatie? Klik hier! Offerte aanvragen? Klik hier

Chemische industrie

Procesvat

Voor een grote Nederlandse fabrikant van hoogwaardige garens, vezels, weefsels en laminaten heeft De Boer Heeg dit procesvat gebouwd, volledig van 904L of 1.4539.

Het materiaal 904L of 1.4539 wordt ook wel Super Austeniet genoemd en is zeer corrosiebestendig t.a.v. oxyderende zuren zoals zwavelzuur.

Super Austeniet wordt derhalve veel toegepast in de chemische industrie en ook in de olie- en gasindustrie. Het geeft een hoge weerstand tegen putvormige corrosie en scheurvormende spanningscorrosie.

Voor- en met producenten in de procesindustrie fabriceren wij drukvaten, tanks en apparaten van hooggelegeerde materialen.

Wij verstaan onder de procesindustrie productiebedrijven in de chemie, food, olie & gas en on- & offshore. U, onze klant, bepaalt de samenwerkingsvorm. Van ontwerp tot levering, op basis van aangeleverde tekening of in samenwerking met uw partners: er zijn diverse opties mogelijk. Onze jarenlange ervaring, vakkennis en specialisme in met name de food & chemie industrie zorgt voor tevreden klanten.

Ons klantenbestand bestaat uit een aantal maakbedrijven zoals onderzoeksinstituten of testomgevingen, waarvoor wij klantspecifieke halffabricaten produceren.

U kunt daarbij denken aan drukvaten die afgemonteerd worden door de eindklant. Intensieve samenwerking en duidelijke afspraken om te komen tot het gewenste product staan hierin centraal.

In samenwerking met ingenieursbureaus fabriceren wij drukvaten, tanks en apparaten, van ontwerp tot levering.

Deze samenwerking passen we toe voor zowel onze eigen klanten als voor klanten van de ingenieursbureaus. Onze vakkennis en expertise zetten wij hierbij veelvuldig in om te komen tot het beste resultaat voor de eindgebruiker.