De Boer Heeg

Snelle prijsindicatie? Klik hier! Offerte aanvragen? Klik hier

Chemie

Dome Inconel 600

Hoogte: 1450 mm

Breedte: 2950 mm

Materiaal: Inconel 600 & 304L

Wanddiktes: 6 mm

Persdruk: 2.8 bar

Inhoud: 7.3 m3

Lastechnieken: GTAW 141 (TIG) & GMAW 135 (MAG)

Certificering: PED

Toepassing: In samenwerking met een ingenieursbureau hebben wij deze dome van Inconel 600 voor een bedrijf in de chemische industrie mogen maken.

Inconel 600 is een nikkel-chroom legering met goede corrosiebestendige eigenschappen op hogere temperaturen. Dit materiaal wordt onder andere toegepast in het productieproces van titanium dioxide, Vinyl Chloride Monomeer (VCM) en magnesium chloride.

Voor- en met producenten in de procesindustrie fabriceren wij drukvaten, tanks en apparaten van hooggelegeerde materialen.

Wij verstaan onder de procesindustrie productiebedrijven in de chemie, food, olie & gas en on- & offshore. U, onze klant, bepaalt de samenwerkingsvorm. Van ontwerp tot levering, op basis van aangeleverde tekening of in samenwerking met uw partners: er zijn diverse opties mogelijk. Onze jarenlange ervaring, vakkennis en specialisme in met name de food & chemie industrie zorgt voor tevreden klanten.

Ons klantenbestand bestaat uit een aantal maakbedrijven zoals onderzoeksinstituten of testomgevingen, waarvoor wij klantspecifieke halffabricaten produceren.

U kunt daarbij denken aan drukvaten die afgemonteerd worden door de eindklant. Intensieve samenwerking en duidelijke afspraken om te komen tot het gewenste product staan hierin centraal.

In samenwerking met ingenieursbureaus fabriceren wij drukvaten, tanks en apparaten, van ontwerp tot levering.

Deze samenwerking passen we toe voor zowel onze eigen klanten als voor klanten van de ingenieursbureaus. Onze vakkennis en expertise zetten wij hierbij veelvuldig in om te komen tot het beste resultaat voor de eindgebruiker.