De Boer Heeg

Snelle prijsindicatie? Klik hier! Offerte aanvragen? Klik hier

DE BOER HEEG =

CHEMIE

In chemische en petrochemische industrie is de bestendigheid tegen corrosie en dynamische belasting een veel voorkomend probleem. Installaties moeten 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar blijven voor productie. Uitval als gevolg van reparaties en/of vervanging is zeer ongewenst.

Afhankelijk van het medium en het proces worden warmtewisselaars, reactoren, drukvaten en leidingwerk daarom in het éne geval uitgevoerd in staal of austenitisch roestvaststaal en in andere gevallen in duplex, super-duplex of super-austeniet.

(Oxiderende zuren zoals zwavelzuur kunnen ernstige corrosieproblemen veroorzaken indien niet de juiste materiaalkeuze wordt gemaakt. Het materiaal 904L of 1.4539 (Super Austeniet) is hiervoor een goede oplossing, in een chloride houdende omgeving is de keuze voor Super Duplex het beste. Door het hoge Chroom- en Molybdeengehalte geeft dit materiaal in die omgeving een hoge bestendigheid.

De Boer bouwt in eigen beheer drukvaten omdat zij gecertificeerd is volgens de Europese Richtlijn voor Drukapparatuur de PED 2014/68/EU – module H1.

De Boer hanteert een kwaliteit-waarborgingssysteem ISO 9001:2015 waardoor gegarandeerd wordt dat De Boer de engineering, de productie en de kwaliteitsborging volledig in eigen beheer heeft en aan de gestelde eisen voldoet.

Bekijk onze projecten
de boer chemicals

Wat wij voor u kunnen betekenen?

De Boer in een oogopslag

Onze nieuwe brochure

De Boer is gespecialiseerd in het produceren, onderhouden en repareren van drukvaten, tanks & apparaten van hooggelegeerde materialen binnen de voedingsmiddelenindustrie, chemische- en farmaceutische industrie, onshore- en energiesector.

Download brochure

Snelle support

De Boer = 24/7 online

De Boer beschikt over een zeer volledig uitgerust montageteam van vakmensen. Zij staan 24/7 paraat om ongewenste stilstand van uw machinepark tot een minimum te beperken. Daarnaast bieden wij onderhoudsoplossingen aan om aantasting van uw apparatuur vroegtijdig te signaleren en zonodig te herstellen.

Spoed: 06 129 69 381
De Boer support