De Boer Heeg

Snelle prijsindicatie? Klik hier! Offerte aanvragen? Klik hier

Apparatenbouw

Apparatenbouw voor verschillende sectoren

In uw productieproces moet u kunnen vertrouwen op de machines waarmee u werkt, daarom staat De Boer Heeg voor apparatenbouw waar u op mag rekenen. Door te kiezen voor het juiste materiaal wordt voorkomen dat er vanwege corrosie of oxidatie vroegtijdige slijtage van materialen optreedt. Vanwege onze ruime ervaring in de apparatenbouw kunnen wij u hierover deskundig adviseren.

Wij zijn gespecialiseerd in apparatenbouw in diverse sectoren. Zo werken wij voor bedrijven die actief zijn in de chemie maar ook in de foodsector. De Boer Heeg bouwt onder andere tanks en drukvaten voor vervoer en opslag van zowel voedingsmiddelen als chemicaliën en brandstoffen. Voor al onze opdrachtgevers geldt dat wij ons motto ‘samen kom je verder’ altijd hoog in het vaandel hebben staan. Dit betekent dat wij iedere opdracht in nauw overleg uitvoeren en u er op kunt rekenen dat wij er alles aan doen om orders naar volle tevredenheid uit te voeren.

Degelijk vakwerk in de apparatenbouw

Storingen en onderhoudswerkzaamheden aan uw apparaten zorgen voor oponthoud in uw productieproces. In vrijwel iedere sector betekent onderbreking een directe negatieve invloed op het bedrijfsresultaat. Daarom vinden wij het bij De Boer Heeg belangrijk dat u altijd op uw systemen kunt rekenen. Bij onze apparatenbouw houden wij hier dan ook rekening mee. Wij werken uitsluitend met de beste materialen om apparaten af te leveren die doen wat ze beloven.

Zoekt u een betrouwbare partner met ruime ervaring?

De Boer Heeg bestaat sinds 1999 en heeft inmiddels ruime ervaring opgebouwd in onder andere de apparatenbouw. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij ook uw opdracht naar volle tevredenheid kunnen uitvoeren. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via het contactformulier op onze website. Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0515 – 726 140. Kies voor zekerheid voor de bouw van uw apparaten, kies voor De Boer Heeg.

Vraag een offerte aan

Onze klanten

U zoekt een specialist in apparatenbouw?