De Boer Heeg

Snelle prijsindicatie? Klik hier! Offerte aanvragen? Klik hier

DE BOER HEEG =

STORAGE TANKS

Storage tanks worden in alle sectoren gebruikt en door de Boer gefabriceerd naar klantwens. De Boer bouwt opslagtanks van 2 tot wel 2 miljoen liter waarbij de materiaalkeuze varieert van koolstofstaal tot roestvaststaal. De boer fabriceert merendeel tanks vanaf 5mm, eventueel geïsoleerd en levert ook reparatie en aanbouw op locatie als de situatie daarom vraagt.

Vanzelfsprekend verzorgt de Boer ook het opstellen, verankeren, de installatie en beproeven (met water) van de tank.
Onze productielocatie draagt bij aan snelle levering omdat meerdere transportwegen mogelijk zijn. Dit alles met inbegrip van de vereiste vergunningen en volgens de van toepassing zijnde normen zoals de EN 14015 en de vereiste afnames door keuringsinstanties.

Tot slot hanteert de Boer een kwaliteit-waarborgingssysteem ISO 9001:2015 waardoor gegarandeerd wordt dat de Boer de engineering, de productie en de kwaliteitsborging volledig in eigen beheer heeft en aan de gestelde eisen voldoet.

Bekijk onze projecten
Opslagtank superduplex

Storage tank

Wat wij voor u kunnen betekenen?

De Boer in een oogopslag

Onze nieuwe brochure

De Boer Heeg is gespecialiseerd in het produceren, onderhouden en repareren van drukvaten, tanks & apparaten van hooggelegeerde materialen binnen de voedingsmiddelenindustrie, chemische- en farmaceutische industrie, onshore- en energiesector.

Download brochure

Snelle support

De Boer = 24/7 online

De Boer beschikt over een zeer volledig uitgerust montageteam van vakmensen. Zij staan 24/7 paraat om ongewenste stilstand van uw machinepark tot een minimum te beperken. Daarnaast bieden wij onderhoudscontracten aan om aantasting van uw apparatuur vroegtijdig te signaleren en zonodig te herstellen.

Spoed: 06 129 69 381
De Boer support