De Boer Heeg

Snelle prijsindicatie? Klik hier! Offerte aanvragen? Klik hier

Sector

RVS 304 Luchtkop

Materiaal: RVS 304
Toepassing: Voor Relco International B.V. te Drachten heeft de Boer Heeg B.V. een grote luchtkop gebouwd. Deze luchtkop is geheel gebouwd in de roestvaststaal materiaal 1.4301/304 en heeft een diameter van ongeveer 4 bij 6 meter en een hoogte van ongeveer 2 meter.
Het beitsen en passiveren is uitgevoerd door Derustit Holland B.V. te Heerenveen. Bovenin deze luchtkop komt hete lucht naar binnen die d.m.v. een gaatjes plaat verdeeld wordt. Dwars door de kop komen lansen welke vlak onder de kop het concentraat vernevelen. Het concentraat verdampt onderweg in de kamer welke eronder zit, de vaste stof in het product slaat neer op een zgn. belt draaier waar het verder droogt.

Voor- en met producenten in de procesindustrie fabriceren wij drukvaten, tanks en apparaten van hooggelegeerde materialen.

Wij verstaan onder de procesindustrie productiebedrijven in de chemie, food, olie & gas en on- & offshore. U, onze klant, bepaalt de samenwerkingsvorm. Van ontwerp tot levering, op basis van aangeleverde tekening of in samenwerking met uw partners: er zijn diverse opties mogelijk. Onze jarenlange ervaring, vakkennis en specialisme in met name de food & chemie industrie zorgt voor tevreden klanten.

Ons klantenbestand bestaat uit een aantal maakbedrijven zoals onderzoeksinstituten of testomgevingen, waarvoor wij klantspecifieke halffabricaten produceren.

U kunt daarbij denken aan drukvaten die afgemonteerd worden door de eindklant. Intensieve samenwerking en duidelijke afspraken om te komen tot het gewenste product staan hierin centraal.

In samenwerking met ingenieursbureaus fabriceren wij drukvaten, tanks en apparaten, van ontwerp tot levering.

Deze samenwerking passen we toe voor zowel onze eigen klanten als voor klanten van de ingenieursbureaus. Onze vakkennis en expertise zetten wij hierbij veelvuldig in om te komen tot het beste resultaat voor de eindgebruiker.