De Boer Heeg

Snelle prijsindicatie? Klik hier! Offerte aanvragen? Klik hier

Food

Kippko tank (1.4541)

Materiaal: 1.4541

Diameter: 1000 mm

Lengte: 1500 mm

Toepassing: Om spanningscorrosie tijdens gebruik te voorkomen hebben wij -nadat alles volledig is afgelast- de tank spanningsarm gegloeid bij 450°. De temperatuurwisselingen waar dit vat aan onderworpen wordt lopen uiteen tot wel 170°, daarom is voorkomen van spanningscorrosie bij fabricage belangrijk.

Het roerwerk is i.s.m. de klant op locatie gemonteerd.

In chemische en petrochemische industrie is de bestendigheid tegen corrosie en dynamische belasting een veel voorkomend probleem. Installaties moeten 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar blijven voor productie. Uitval als gevolg van reparaties en/of vervanging is zeer ongewenst.

De farmaceutische industrie produceert verpakte geneesmiddelen. De nadruk bij deze tanks en apparaten ligt op de hoge kwaliteit van afwerking. Om geneesmiddelen en cosmetica te produceren gaat het immers om de gezondheid van mens en dier.

Bij de productie van onderdelen voor de on- en offshore industrie worden vaak bijzondere eisen gesteld. Indien de onderdelen in aanraking komen met zeewater moet rekening gehouden worden met een versnelde aantasting in de vorm van corrosie en erosie.

De Boer heeft reeds een lange ervaring in de voedingsmiddelenindustrie. Voor twee grote leveranciers bouwt De Boer bijvoorbeeld jaarlijks een groot aantal stoomschillers in koolstofstaal, in 316L of in duplex voor aardappel verwerkende bedrijven zoals patatfabrieken.

De Boer bouwt opslagtanks van 2 tot wel 200.000 liter in koolstofstaal en roestvaststaal, wel of niet geïsoleerd.