De Boer Heeg

Snelle prijsindicatie? Klik hier! Offerte aanvragen? Klik hier

Chemicals

Crystallizers

Materiaal: 1.4462
Hoogte: 7700 mm
Diameter: ø 1450 mm
Wanddikte: 4 en 6 mm

Bijzonderheden: 1.4462 of Duplex heeft hogere mechanische waarden en een hogere corrosiebestendigheid dan ‘gewoon’ roestvaststaal.

Daarom kan voor dezelfde toepassing dunner geconstrueerd worden, hetgeen een aanmerkelijke gewichts- en kostenbesparing met zich meebrengt.

Voor- en met producenten in de procesindustrie fabriceren wij drukvaten, tanks en apparaten van hooggelegeerde materialen.

Wij verstaan onder de procesindustrie productiebedrijven in de chemie, food, olie & gas en on- & offshore. U, onze klant, bepaalt de samenwerkingsvorm. Van ontwerp tot levering, op basis van aangeleverde tekening of in samenwerking met uw partners: er zijn diverse opties mogelijk. Onze jarenlange ervaring, vakkennis en specialisme in met name de food & chemie industrie zorgt voor tevreden klanten.

Ons klantenbestand bestaat uit een aantal maakbedrijven zoals onderzoeksinstituten of testomgevingen, waarvoor wij klantspecifieke halffabricaten produceren.

U kunt daarbij denken aan drukvaten die afgemonteerd worden door de eindklant. Intensieve samenwerking en duidelijke afspraken om te komen tot het gewenste product staan hierin centraal.

In samenwerking met ingenieursbureaus fabriceren wij drukvaten, tanks en apparaten, van ontwerp tot levering.

Deze samenwerking passen we toe voor zowel onze eigen klanten als voor klanten van de ingenieursbureaus. Onze vakkennis en expertise zetten wij hierbij veelvuldig in om te komen tot het beste resultaat voor de eindgebruiker.